Acasă » REGIONAL » Harlau » Tanara din Harlau care a accidentat mortal un pieton apoi a fugit de la locul accidentului a fost retinuta de politisti
pmp

Tanara din Harlau care a accidentat mortal un pieton apoi a fugit de la locul accidentului a fost retinuta de politisti

Poliției Orașului Hîrlău au reținut o tânără de 27 de ani, din orașul Hîrlău, bănuită de comiterea infracțiunilor de ”ucidere din culpă’’, ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia’’ şi ”instigare la mărturie mincinoasă”.
Astfel, la data de 14 februarie a.c., în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 281, pe raza localităţii Scobinţi, ar fi acroșat un bărbat de 51 ani, care s-ar fi deplasat din sensul opus de mers. Victima a decedat în urma leziunilor suferite.
De asemenea, tânăra ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi fără a sesiza evenimentul rutier. Totodată, aceasta ar fi zădărnicit aflarea adevărului şi ar fi instigat un martor pentru a face afirmaţii mincinoase, în faţa organelor de urmărire penală.
În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. La data de 5 mai a.c., t ânăra a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău şi Judecătoriei Hîrlău, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 zile.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...