Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Dj Wanda s-a măritat la Londra. Ce ţinută nonconformistă a avut la nuntă
thomplast

Dj Wanda s-a măritat la Londra. Ce ţinută nonconformistă a avut la nuntă

Dj Wanda a devenit doamna Katavich, evenimentul având loc, luni (5 august) la Londra. Nonconformista vedetă s-a măritat cu alesul inimii ei, Karl Katavich, un om de afaceri australian alături de care trăiește o superbă poveste de dragoste, de mai bine de un an.

Vedeta și soțul ei, Karl, a spus «da» în fața ofițerului Stării Civile și a celor peste 40 de invitați, devenind astfel Wanda Katavich. Bruneta a avut o apariție spectaculoasă. Rochia de mireasă, creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia, a fost accesorizată cu o pălărie albă de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, un model ce a fost purtat și de celebra Gwen Stefani. Victoria Grant este unul din cei mai bine cotați designeri de acest tip de accesorii, creațiile sale fiind purtate de celebrități precum Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga say Katy Perry.

Mirele Karl a purtat un costum elegant, cu sacou din catifea, cămașă albă și ciocate din piele de crocodil, o costumație inspirată de stilul lui Pete Doherty.

Cununia a avut loc la Londra la un hotel exclusivist, iar evenimentul s-a desfăşurat sub tematica Rock’n’Royal. Au fost două petreceri de nuntă. O recepţie elegantă, în stil regal şi una în stil rock într-un pub celebru din cartierul exclusivit londonez în care mirii locuiesc.

Cunoscută pentru stilul său nonconformist, la petrecerea în stil rock, mireasa Wanda a schimbat rochia albă cu una fucsia, pe care a ascorat-o cu o altă pălărie în stil Top Hat, accesoriu ce a fost purtată inclusiv de celebra Madonna într-un recent pictorial pentru revista Vogue, dar şi în mai multe apariţii televizate. Ţinutei strălucitoare, bruneta i-a asortat o pereche de cizme “îmbrăcate” în zeci de cristale. La petrecere i-au fost alături domnişoarele de onoare Paula Chirilă şi Adina Buzatu, îmbărcate în costume negre, dar şi medicul Florin Juravle. Verighetele sunt creația casei Boodles, cea aleasă și de Victoria Beckham și Reese Witherspoon.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Globurile de aur 2020. Lista completă a câștigătorilor Golden Globes

Cea de-a 77-a ediţii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia ...