Acasă » REGIONAL » Moldova » DOC | Proiectul privind realizarea unui bazin de înot la Pașcani stă în semnătura Guvernului PNL. Șanse minime de realizare

DOC | Proiectul privind realizarea unui bazin de înot la Pașcani stă în semnătura Guvernului PNL. Șanse minime de realizare

Compania Națională de Investiții (CNI), condusă de reprezentanți PNL, nu par a fi interesați de investiții în municipiul Pașcani. Asta, cel mai probabil, se datorează faptului că administrația locală este condusă de către un pesedist, primarul Dumitru Pantazi. Potrivit edilului șef, s-au demarat toți pașii în vederea realizării unui bazin de înot la Pașcani însă răspunsurile din partea celor de la CNI întârzie să apară. Culmea, proiecte de acest gen sunt implementate și în alte localități din țară, unele mai mici ca mărime față de municipiul Pașcani.

”Conducerea Municipiului Pașcani a făcut toți pașii solicitați de către Companiei Naționale de Investiții pentru a fi demarate lucrările la Bazinul de înot. Au fost trimise toate documentațiile solicitate și actualizate pentru ca lucrările să intre în linie dreaptă, însă nu a fost oferit nici un răspuns oficial până în acest moment de către CNI. La începutul acestei lunii am trimis două adrese către conducerea Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (vezi foto). Nici până acum nu am primit nici un răspuns clar cu privire la stadiul acestei investiții necesare orașului nostru în vederea demarării lucrărilor pentru “Construirea Bazin de înot didactic strada Stadionului, nr 3, oraș Pașcani, judetul Iași”. Amintesc că Municipiul Pașcani este înscris în programul Bazine de înot cu obictivul de investiții mai sus menționat din anul 2019″, precizează reprezentanții Primăriei Pașcani. 

Culmea, municipiul Pașcani are un reprezentant în Parlamentul României, ce-i drept extrem de slab privind activitatea parlamentară, care ar putea să obțină informații cu privire la stadiul proiectelor locale. Pentru cei care nu cunosc personajul este vorba despre fostul viceprimar, actual deputat PSD, Vasile Axinte. Parlamentarul local nu a prezentat până în prezent nici un raport de activitate în vreo conferință de presă în care să justifice și sumele încasate în cei patru ani de mandat.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pregătiri de primăvară la spațiile verzi din Pașcani

Lucrările prilejuite acestei perioade la spațiile verzi din municipiu continuă. Spre exemplu, se intervine constant ...