STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » EVENIMENT » Doi dintre bărbații care l-ar fi omorât pe afaceristul din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost prinși în străinătate

Doi dintre bărbații care l-ar fi omorât pe afaceristul din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost prinși în străinătate

Poliția Română transmite că au fost prinși doi dintre cei trei suspecții în cazul crimei de la Sibiu, atunci când indivizii au intra în casa omului de afaceri Adrian Kreiner și l-au omorât. Este vorba despre Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă. „În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi, Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare. Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, transmite Poliția Română.

Sursa: Antena3.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Accident cu o ambulanță aflată în misiune, între Botoșani și Iași. Autosanitara transporta un pacient la spital

O autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost implicat într-un accident rutier pe ...