STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Moldova » Întâlnire a Comitetul de Coordonare Locală – PNL Pașcani. Iată ce s-a discutat

Întâlnire a Comitetul de Coordonare Locală – PNL Pașcani. Iată ce s-a discutat

Sâmbătă, 18 noiembrie, la Sala Ballroom de la Hotel Central, membrii PNL Pașcani s-au întâlnit în forumul de conducere –  Comitetul de Coordonare Locală.

Primarul Marius Pintilie a prezentat activitatea celor trei ani de mandat, proiectele de investiții și a primit un vot pentru o nouă candidatură pentru Primăria Municipiului Pașcani.

Lista proiectelor de investiții este impresionantă, majoritatea fiind finanțate din fonduri nerambursabile, în implementare sau pregătite pentru implementare.

Prezenți la eveniment, președintele Organizației Județene, Alexandru Muraru , președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, senatorul Liviu Brătescu, Secretarul General al Guvernului, Lucian Rusu, secretarul general al Organizației Județene, Sorin Afloarei, subprefectul  Dolachi-Pelin Constantin, membri ai Biroului Județean și consilieri județeni, au transmis susținerea pentru administrația liberală de la Pașcani, pentru un nou mandat al primarului Marius Pintilie și aprecierea pentru programul amplu de investiții, implementat la nivelul municipiului Pașcani.

După câștigarea Primăriei Pașcani, în 2020, PNL Pașcani a obținut și un loc eligibil de parlamentar, funcție deținută de colegul nostru Sorin Năcuță, care a prezentat un raport al activității pentru cei trei ani de mandat și  contribuția la proiectele județului și municipiului Pascani.

Sprijinul acordat de conducerea județeană și Consiliul Județean Iași a repornit lucrările la cel mai mare proiect de investiții din zonă, Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, a demarat proiectul Parcului Industrial,  modernizarea Drumului Județean 28J, prin Blăgești și dotarea mai multor școli și laboratoare,  prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Alexandru Muraru și Costel Alexe au transmis încrederea în șansa de progres și dezvoltare pe care municipiul Pașcani o are, prin realizarea celor două autostrăzi, A7 și A8 și prin programul de investiții demarat de Marius Pintilie și actuala administrație.

Mulțumim celor care au avut încredere în noi, celor care ne-au fost alături în cei trei ani de mandat și care au contribuit la realizarea proiectelor de investiții!

Important este să păstrăm unitatea și determinarea din acești trei ani de mandat, iar anul electoral 2024 să fie o ,,bătălie” pentru continuarea dezvoltării și modernizării municipiului Pașcani!

Comunicat de presă PNL Pașcani!

#DezvoltămPașcaniul

#DezvoltămIașul

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Accident cu o ambulanță aflată în misiune, între Botoșani și Iași. Autosanitara transporta un pacient la spital

O autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost implicat într-un accident rutier pe ...