Acasă » REGIONAL » Pascani » Doliu in Primaria TATARUSI. Viceprimarul Gheorghe DIMA s-a stins din viata
pmp

Doliu in Primaria TATARUSI. Viceprimarul Gheorghe DIMA s-a stins din viata

VESTE trista pentru cei din Tatarusi si nu numai. La varsta de 66 ani, Gheorghe DIMA, fost viceprimar al Primariei comunei Tatarusi, a decedat. Tragedia s-a petrecut azi noapte.

Familia a sunat la 112 pentru a solicita interventia unei ambulante. A fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pentru ingrijiri medicale insa starea de sanatate era prea grava. De aici, medicii au solicitat interventia elicopterului medical SMURD care l-a preluat si l-a transportat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi pentru ingrijiri de specialitate. Din pacate nu s-a mai reusit sa se faca nimic. Potrivit unor surse, Gheroghe Dima a suferit un atac cerebral caruia i-a fost fatal.

Precizam faptul ca inca din anul 2004 de cand actualul primar Costel Iosub a intrat pe functia de conducere, Gheorghe Dima a preluat functia de viceprimar din partea PSD al comunei Tatarusi. In luna iunie a acestui an se implinea 13 ani de Primarie.

Primarul comunei Tatarusi, Costel Iosub impreuna cu ceilalti colegi din Primarie transmit sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...