Acasă » REGIONAL » Pascani » Smiley NU va mai concerta la Pascani de Zilele Municipiului Pascani. Acesta a fost inlocuit cu alta trupa

Smiley NU va mai concerta la Pascani de Zilele Municipiului Pascani. Acesta a fost inlocuit cu alta trupa

Schimbari in programul de artisti care vor concerta de Zilele Municipiului Pascani. Artistul national Smiley nu va mai veni la Pascani. Potrivit organizatorilor din Primarie, acesta a anuntat faptul ca are un program incarcat si nu poate sa mai dea curs invitatiei. Astfel ca cei din Comisia de organizare a evenimentului a luat decizia ca in locul lui Smiley sa urce pe scena trupa COMPACT.

Amintim faptul ca Zilele municipiului Pascani se vor desfasura in perioada 30 iunie – 2 iulie a.c. Evenimentul va fi prezentat de Dan Negru. In prima zi de sarbatoare, adica vineri, incepand cu ora 18.00, pe scena amenajata la Clubul Sportiv Municipal Pascani vor urca artistii locali.

Sambata, vor fi prezenti, de la aceeasi ora, Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Trupa Maxim, Tudor Chirila si Vama Veche

Duminica: Mihaela Gurau, Nicoleta Voicu, Compact si Stefan Banica Jr. Seara se va incheia cu Irina Rimes si un foc de artificii.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...