Acasă » EVENIMENT » Justitie » Dosar penal pentru o tânără din Sirițel care i-a condus mașina soțului, deși nu avea permis

Dosar penal pentru o tânără din Sirițel care i-a condus mașina soțului, deși nu avea permis

Cadou inedit din partea soțului a primit o tânără în vârstă de 28 de ani din comuna Sirițel, după ce i-a dat voie să-i conducă mașina, deși ea nu avea permis de conducere. Oamenii legii au oprit-o și au surprins-o cu un dosar penal.

La data de 15 noiembrie anul curent, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au oprit pentru control, pe raza comunei Sireţel, un autoturism condus de o tânără de 28 de ani, din comuna Sireţel.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânăra nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a stabilit faptul că soţul tinerei i-ar fi încredințat autoturismul acesteia, deși ar fi cunoscut că nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere, iar cercetările continuă.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Fără activități marcante de 1 Decembrie la Pașcani

Actuala conducere a Primăriei Pașcani a creionat programul prilejuit Zilei Naționale a României de 1 ...