Acasă » CULTURAL » Medicul-erou, cetățean de onoare la Piatra Neamț

Medicul-erou, cetățean de onoare la Piatra Neamț

Medicul Cătălin Denciu, care a suferit numeroase arsuri în timp ce încerca să-i salveze pe pacienţii din secţia ATI cuprinsă de flăcări, va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ. Anunţul a fost făcut pe Facebook de primarul oraşului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea, potrivit Mediafax.

Decizia va fi luată în şedinţa extraordinară a Consiliului Local programată luni. Primarul oraşului Piatra Neamţ a convocat o şedinţă extraordinară a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la secţia ATI şi pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ medicului Cătălin Denciu. ”Nu îi vom putea mulţumi vreodată îndeajuns”

”Pe termen foarte scurt, vă anunţ că am convocat de îndată o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, în care voi propune, pe lângă sprijin financiar pentru familiile victimelor şi pacienţii şi cadrele medicale care au nevoie, acordarea titlului de cetăţean de onoare al Municipiului Piatra Neamţ domnului doctor Cătălin Denciu, eroul nostru şi al întregii ţări. Este un gest mic pe care îl putem face în faţa eroismului său care ne-a lăsat pe toţi fără cuvinte. Căci de mulţumit nu îi vom putea mulţumi vreodată îndeajuns”, a anunţat edilul Andrei Carabelea.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...