Acasă » REGIONAL » Pascani » Dosar penal pentru un tanar din Harlau. A fost depistat de politisti conducand o masina fara a avea permis de conducere
pmp

Dosar penal pentru un tanar din Harlau. A fost depistat de politisti conducand o masina fara a avea permis de conducere

 

In cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău împreună cu un jandarm au depistat pe strada Roşiori din oraşul Hârlău un tânăr, de 26 ani, care conducea un autoturism fără să fi deţinut permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, agentii de la Postul de Poliţie Miroslava au depistat şi oprit în trafic pe un drum comunal din comuna Horleşti, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, despre care s-a stabilit că nu ar deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

 

In ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui auto fără a deţine permis de conducere, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...