Acasă » REGIONAL » Iasi » Sute de pachete de tigari confiscate in urma unui control
pmp

Sute de pachete de tigari confiscate in urma unui control

 

În ziua de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Urbană Iaşi  au depistat doi bărbaţi, de 22 ani şi 30 ani,  care transportaucu un auto 3.000 de ţigarete cu timbru de acciză al Republica Moldova. Una dintre persoanele din auto a declarat că a cumpărat ţigaretele de la un bărbat, al cărui autoturism se află într-o parcare a unui complex comercial din municipiul Iaşi.

 

Poliţiştii au identificat persoana care ar fi vândut ţigaretele – un bărbat din Republica Moldova, în autoturismul său fiind găsite alte 15.400 ţigarete cu timbru de acciză al Republicii Moldova.

 

Cele 18.400 de ţigarete au fost ridicate de poliţişti, iar persoanele conduse la cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, modificată prin O.U.G. 54/2010, privind colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Cercetările continuă pentru clarificarea situaţiei de fapt. 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...