Acasă » REGIONAL » Moldova » Două permise reținute la Pașcani. Amenzi de peste 34.000 lei date în urma unor controale
thomplast

Două permise reținute la Pașcani. Amenzi de peste 34.000 lei date în urma unor controale

Noi activități preventive demarate la Pașcani de către polițiști cu amenzi pe măsură. Ieri, agenții din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au acționat, pe raza de competență, pentru combaterea actelor de comerţ ilicit, pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță publică. În cadrul acțiunii au fost verificate 15 unități comerciale și au fost controlate 22 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.450de lei, dintre care 10 conform Legii nr. 12/1990, 5 conform O.U.G. nr. 195/2002, 3 conform H.G. nr. 301/2012 și 3 conform altor acte normative. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere.

Un nărbat, de 28 de ani, din municipiul Pașcani, a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 12/1990, deoarece aexpus spre vânzare aparate radio portabile, într-un târg din municipiul Pașcani, fără a deţine documente legale de provenienţă. De asemenea, s-a dispus confiscareaa 6 aparate radio portabile, în valoare totală de 300 de lei.

 De asemenea, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Valea-Seacă, a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece în timp ce conducea un autoturism, pe DN 24 A, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Acțiuni în instanță pentru cei prinși că ocupă ilegal domeniul public | VIDEO

Raportul întocmit de Poliția Locală cu privire la cei identificați că ocupă domeniul public fără ...