Acasă » REGIONAL » Moldova » Elevi din Pașcani cu rezultate excepționale la examenul de Evaluare Națională, premiați de primar

Elevi din Pașcani cu rezultate excepționale la examenul de Evaluare Națională, premiați de primar

Primarul Dumitru Pantazi continuă sa premieze elevii din Municipiul Pașcani. Astazi a primit un premiu in bani, diploma și flori ANDREI ANUSCA de la Liceul Teoretic “Miron Costin” pentru rezultatul obținut la Evaluarea Nationala fiind singurul elev cu media generală 10 din Municipiul.

„În mandatele mele de primar am premiat toți elevii din Municipiul Pașcani pentru rezultatele excepționale la învățătură și examenele naționale. Așa cum am obișnuit deja, astăzi a venit rândul elevului Andrei Anusca, un elev de excepție – sef de promoție finalizând anii de gimnaziu la Liceul “Miron Costin” din Pașcani cu media generala 10 iar munca lui a fost confirmată și prin rezultatul la Evaluarea Naționala unde a obținut media generală 10. Astăzi, in cadrul Sedinței de Consiliul Local am invitat pe Andrei împreună cu directorii unității de învățământ pentru a le înmâna premiul în bani, flori și diploma de excelență! Mult succes în anii de studiu!”, a precizat primarul Dumitru Pantazi.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mii de țigări confiscate în fieful contrabandiștilor din Târgu Frumos

O nouă captură de țigări de contrabandă în orașul Târgu Frumos. Este aproape imposibil ca ...