Acasă » REGIONAL » Moldova » Elevii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” au căldură
nomad

Elevii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” au căldură

Primarul Dumitru Pantazi a anunțat faptul că au fost finalizate lucrările de montare a centralelor termice cât și a instalației la Liceul Teoretic „Miron Costin”. Potrivit edilului șef, la ora actuală se lucrează la finalizarea lucrărilor pentru Colegiul CF “Unirea” din Pașcani.

”Vă anunț că s-au finalizat lucrările de montare a centralelor termice și instalațiilor aferente pentru furnizare de agent termic la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani. Centralele sunt în probe, perioadă în care vor funcționa fără oprire, după care va fi optimizată exploatarea lor, în funcție de programul elevilor.

În acest mod, unitățile de învățământ vor avea facturi mai mici de plătit. Între timp, la Colegiul CF “Unirea” din Pașcani echipele de lucrători fac tot posibilul să finalizeze în cel mai scurt timp lucrarea complexă începută.

Făcând o trecere în revistă, trebuie să știți că toate instituțiile de învățământ au agent termic și am făcut tot posibilul ca elevii, profesorii și personalul auxiliar să nu stea în frig la cursuri. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, precizează primarul Dumitru Pantazi.

G&B beton

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Două grădinițe din Pașcani se redeschid săptămâna aceasta

După ce săptămâna trecută o serie de grădinițe din municipiul Iași și-au deschis porțile pentru ...