Acasă » REGIONAL » Harlau » Esti din Hirlau si incalci legea? Politistii sunt cu ochii pe tine
thomplast

Esti din Hirlau si incalci legea? Politistii sunt cu ochii pe tine

Seria controalelor in orasul Hirlau sau in comunele din apropierea acestuia continua. Politistii din zona efectueaza in mod regulamentar actiuni pentru a preveni infractiunile de orice tip. Culmea, de fiecare data se lasa cu sanctiuni, semn ca unii ignora respectarea legislatiei in vigoare.

Ieri, 15 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă publică.

 

 Citeste si: Scandalagii amendati in Hirlau. Amenzi de peste 12.000 lei date intr-o singura noapte

 

Au fost controlate 14 societăţi comerciale, 28 de autovehicule, 9 căruţaşi şi legitimate 57 de persoane.

 

 Citeste si: Sofer din Hirlau prins de politisti conducand sub influenta alcoolului. Permise retinute in urma unei actiuni

 

Au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.195 de lei, dintre care 11 conform O.U.G. nr. 195/2002, 5 conform Legii nr. 61/1991, 2 conform Legii nr.12/1990 şi 2 conform altor acte normative.

 

De asemenea, a fost reţinut 1 permis de conducere. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 365 de lei. Un bărbat de 47 de ani, din comuna Scobinţi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 290 de lei, întrucât a condus un autoturism cu viteza de 63km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

 

De asemenea, un individ de 39 de ani, din oraşul Hârlău, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 400 de lei, întrucât a provocat scandal la domiciliul unui bărbat, din comuna Deleni.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat din Sirețel prins conducând o mașină după ce a consumat alcool

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au depistat, pe DJ 281, în ...