Acasă » REGIONAL » Moldova » Se fac studii de fezabilitate pentru realizarea unor proiecte importante in Pascani. Doua firme au castigat procedurile
thomplast

Se fac studii de fezabilitate pentru realizarea unor proiecte importante in Pascani. Doua firme au castigat procedurile

 

Conducerea Primariei Pascani a realizat o serie de proceduri pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice cu scopul de a demara primii pasi in vederea realizarii unor obiective publice. Potrivit purtatorului de cuvant al administratiei locale, Cristian Menegon, s-au finalizat procedurile pentru achizitia de documentatii tehnice si studii de fezabilitate la mai multe proicte. „Primaria Pascani a facut o serie de achizitii pe documentatii tehnice si studii de fezabilitate pentru mai multe obiective publice cu scopul de a fi reabilitate si modernizate. Prima documentatie a fost pentru amenajarea Pietei Agroalimentare din zona Vale. Obiectivul au fost scos pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) iar castigator este SC Corams Grup SRL Botosani, pentru suma de 140.000 lei fara TVA. Pentru studiul de fezabilitate privind Construire grup sanitar si canalizare la Parcul municipal a castigat aceiasi firma pentru suma de 10.500 lei fara TVA. Mai urmeaza amenajarea noului cimitir municipal. Aici, SC MEM Project Construct SRL din Iasi a castigat realizarea studiului de fezabilitate pentru suma de 31.000 lei fara TVA. Mai avem studii DALI pentru obiectivul amenajare Lac Fantanele, suma este 8.500 lei fara TVA si a castigat tot firma din Botosani anterior mentionata”, a declarat pentru Jurnalul Regional purtatorul de cuvant Cristian Menegon.

 

Doua proiecte au esuat din start

 

Doua proiecte care s-au dorit a fi implementate cat mai repede au esuat din start. Asta deoarece nu a fost interesata nici o firma sa participe la licitatie. „Sunt doua studii DALI pentru alte doua proiecte locale care nu am reusit sa le ducem deocamdata la indeplinire. Este vorba despre modernizare strada Vasile Alecsandri Pascani, unde nu s-a stabilit inca castigatorul, si mai avem studiu pentru realizarea sistemului de monitorizare zona Deal, camere video, procedura anulata deoarece nu s-a prezentat nici o oferta in SEAP”, a mai spus Cristian Menegon.

De mentionat faptul ca in curand urmeaza a fi reabilitat acoperisul salii de sport a Colegiului National „Mihail Sadoveanu”. Oferta privind realizarea studiului de fezabilitate a fost castigata tot de SC Corams Grup SRL Botosani, pentru suma de 8.400 lei fara TVA.

(Visited 1 times, 1 visits today)

About Catalin MIHAILA

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat din Sirețel prins conducând o mașină după ce a consumat alcool

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au depistat, pe DJ 281, în ...