Acasă » REGIONAL » Moldova » Eurosport despre CSM Pașcani: Echipa din România cu 0 puncte la finalul campionatului, golaveraj -72, dar care nu retrogradează

Eurosport despre CSM Pașcani: Echipa din România cu 0 puncte la finalul campionatului, golaveraj -72, dar care nu retrogradează

O echipă care a marcat un singur gol în 2020 scapă de retrogradare după ce sezonul a fost înghețat.

Federația Română de Fotbal a anunțat luni că ediția 2019/2020 din Liga a 3-a a fost înghețată. Ca atare, nicio echipă nu va retrograda în liga a 4-a, urmând ca sezonul 2020/2021 să fie configurat în 5 serii a câte 18 echipe!

Principala beneficiară a acestei decizii este CSM Pașcani, echipa aflată pe ultimul loc în seria 1 din Liga a 3-a care avea șanse minime să scape de retrogradare dacă sezonul era reluat: CSM Pașcani avea 0 puncte după 16 partide, golaveraj -72, cu doar 11 goluri marcate în partidele de până acum și 83 primite!

CSM Pașcani evită retrogradarea

CSM Pașcani va juca și în sezonul următor în liga a 3-a deși a marcat un singur gol în anul calendaristic 2020, la înfrângerea cu 3-1 în fața celor de la Oțelul.

CSM Pașcani a fost victimă sigură în acest sezon, încasând 10 goluri în partidele cu Sporting Liești, și Foresta, și câte 7 goluri în meciurile cu Ceahlăul, Aerostar Bacău și Bucovina Rădăuți.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mii de țigări confiscate în fieful contrabandiștilor din Târgu Frumos

O nouă captură de țigări de contrabandă în orașul Târgu Frumos. Este aproape imposibil ca ...