Acasă » REGIONAL » Pascani » EXCLUSIV. FOTO | Accident la Contesti, comuna Valea Seaca. Un tanar a pierdu controlul masinii intr-o curba
pmp

EXCLUSIV. FOTO | Accident la Contesti, comuna Valea Seaca. Un tanar a pierdu controlul masinii intr-o curba

In cursul zilei de ieri, in jurul orei 18.00, pe drumul DJ 208, in localitatea Contesti, comuna Valea Seaca, a avut loc un accident rutier. Un tanar de 28 ani, din judetul Vaslui, se deplasa cu o masina Opel pe ruta Lespezi – Pascani. La un moment dat, in curba din satul Contesti acesta a pierdut controlul asupra directiei de mers din cauza carosabilului umed si a patruns pe contrasens intrand in coleziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 57 ani.

 

In urma impactului a rezultat avarierea autoturismelor si ranirea usoara a soferilor. Ambii conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ. Se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a modului in care s-a produs evenimentului si cine se face vinovat.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

  1. Accidentul a fost intre alte doua masini: un golf cu numar de Vaslui si o autoutilitara. Datorita carosabilului umed + nisipului care a fost aruncat pe asfalt pentru a acoperi petele de ulei/antigel/etc rezultate de la accidentul celor doua masini (autoutilitara+Golf) masina din imagine a derapat si a ajuns in sant. In concluzie au fost doua accidente iar cel de al doilea d.p.m.d.v. s-a produs deoarece carosabilul nu a fost curatat corespunzator in urma primului accident de catre cei responsabili.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...