Acasă » REGIONAL » Moldova » Femeie dispărută de la domiciliu, căutată de polițiști. Orice informație ajută
nomad

Femeie dispărută de la domiciliu, căutată de polițiști. Orice informație ajută

Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliul din comuna Bălțați și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea persoanei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că  URSARIU ELENA, de 39 de ani, din sat Sârca, comuna Bălțați, ar fi plecat de la domiciliu, în data de 6 septembrie a.c. și nu ar mai fi revenit. Aceasta ar fi păstrat legătura telefonic cu mama sa până la data de 8 septembrie a.c., precizându-i faptul că s-ar fi deplasat în municipiul București. Semnalmentele femeii: înălţime 1,75 m, 65 kg, ochi căprui, constituție atletică, păr blond de lungime medie.

La data plecării era îmbrăcată cu o bluză albă și pantaloni gri, fiind încalțată cu pantofi albi cu maro. Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

O afacere lăsată în ceață de Rareș Bogdan

Au trecut 1 an si fix două luni de când Sorina Matei scria pe blogul său, ...