Acasă » EVENIMENT » Formula banală 0-5-30 care ne ţine departe de orice epidemie
nomad

Formula banală 0-5-30 care ne ţine departe de orice epidemie

Italia este una dintre ţările cel mai afectate de epidemia de coronavirus. De acolo, de la o somitate în materie, vine un sfat pe care mulţi dintre noi am uitat să-l mai punem în practică: aplicarea formulei 0-5-30. S-a vorbit de foarte multe ori despre cercetări legate de vaccinuri, de tratamente care ar face minuni, însă studiile ştinţifice nu au confirmat sută la sută niciuna dintre variante, scrie Digi24.ro.

Profesorul Alberto Mantovani susţine aplicarea formulei 0-5-30 pentru a rămâne sănătoşi

Alberto Mantovani, directorul ştiinţific al Institutului Clinic Humanitas din Milano şi profesor emerit al Universităţii Humanitas, instituţie care colaborează cu Universitatea din Wuhan recomandă oamenilor aplicarea formulei 0-5-30 care ne poate ţine departe de orice boală.

  • Până acum, în Italia au fost înregistrate 231.139 de îmbolnăviri şi 33.072 decese din cauza COVID-19

La ce se referă formula? Profesorul Mantovani este de partea celor care susţin că fumatul trebuie să lipsească din viaţa noastră şi este dat ca exemplu că foarte mulţi dintre cei care au murit din cauza COVID-19 erau fumători.

Savantul susţine, apoi, că dieta mediteraneană este cea mai indicată pentru a lupta cu acest virus. Şi recomandă luarea zilnică a cinci gustări compuse din legume şi fructe pentru întărirea sistemului imunitar.

Apoi, al treilea element al “formulei” se referă la activitatea fizică de cel puţin 30 de minute. “Sportul este o terapie pentru corpul nostru, a minţii şi a sistemului imunitar“, afirmă Matovani, preluat de AS.

Sursa: Digi24.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...