Acasă » EVENIMENT » Accident » FOTO | Accident rutier spectaculos la RĂDUCĂNENI. Trei persoane transportate la spital
pmp

FOTO | Accident rutier spectaculos la RĂDUCĂNENI. Trei persoane transportate la spital

În cursul zilei de astăzi, pe raza comunei Răducăneni a avut loc un accident rutier. În accident au fost implicate trei persoane, două adulte și un minor. Din primele cercetări rezultă că șoferul a pierdut controlul mașinii din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se. De asemenea, mașina nu era echipată în mod corespunzător de iarnă.

„Forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași (o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat) au asigurat măsurile specifice la un accident rutier produs pe DN28, de pe raza comunei Raducăneni, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În evenimentul rutier au fost implicate 3 persoane (2 adulți și 1 minor), iar în urma evaluării medicale acestea au fost transportate la spital. De la SAJ Iași la locul solicitării a acționat o ambulanță. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...