Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Captură RECORD la Pașcani. Peste 170.000 de țigarete au fost confiscate de la un sucevean
thomplast

FOTO | Captură RECORD la Pașcani. Peste 170.000 de țigarete au fost confiscate de la un sucevean

Potrivit reprezentanților IPJ Iași, agenții de poliție din Pașcani au reușit să blocheze un transport de țigarete de contrabandă. Un bărbat din Suceava care conducea o autoutilitară pe străzile din municipiu a fost oprit și luat la întrebări de agenți. În urma discuțiilor cu privire la ce transportă, șoferul a început să dea în bâlbâieli. În urma controlului, agenții au rămas surprinși de cantitatea de țigarete transportată.

Poliţiştii pășcăneni au ridicat în vederea confiscării 172.400 de ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit, pentru control, pe o stradă, din municipiul Pașcani, o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 56 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, în autovehicul au fost identificate țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. Cele 172.400 de țigarete au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006. Cercetările continuă”, precizează cei de la IPJ Iași.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Acțiuni în instanță pentru cei prinși că ocupă ilegal domeniul public | VIDEO

Raportul întocmit de Poliția Locală cu privire la cei identificați că ocupă domeniul public fără ...