Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Consultatii stomatologice gratuite pentru elevii de la Colegiul „Unirea”
pmp

FOTO | Consultatii stomatologice gratuite pentru elevii de la Colegiul „Unirea”

 

C.P.         Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, o echipă completă, formată din trei medici stomatologi, trei asistenți și cinci reprezentanți voluntari din partea Societății Naționale de Cruce Roșie din România, a oferit, pe parcursul a opt ore, consultații stomatologice gratuite, folosind un instrumentar de unică folosință, omologat, specific cabinetelor stomatologice, pentru cei 120 de elevi ai Colegiului Tehnic de Căi Ferate “Unirea” înscriși de-a lungul săptămânii 15-19 ianuarie 2018.

 

Aceasta a fost a doua sesiune de consultații stomatologice desfășurată în cadrul școlii, prima derulându-se în data de 8 octombrie 2017, când Colegiul Tehnic C.F. “Unirea” a jucat rol de instituție gazdă pentru elevii celorlalte școli din oraș care s-au înscris pentru a fi consultați.

 

“Pentru că fiecare dintre noi merită un zâmbet fără carii, avem o misiune: să facem România mai veselă și să aducem cât mai multe zâmbete printre oameni. Ne dorim să vedem cât mai des acele zâmbete care topesc inimi, unesc oameni și ne ajută să ne îndeplinim visurile!”

Acesta este mesajul promovat de Programul Zâmbete Colgate care a revenit în cadrul Colegiului Tehnic C.F. „Unirea”, de această dată în mod special pentru elevii noștri. Dupa consultații, elevii au primit gratuit, în limita stocurilor disponibile, produse Colgate.

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...