Acasă » REGIONAL » Iasi » Sofer prins de radarele politistilor conducand o masina cu peste 170 km/h
pmp

Sofer prins de radarele politistilor conducand o masina cu peste 170 km/h

 

În perioada 19-21 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi- Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au organizat o serie de acţiuni pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului/substanţelor cu efect psihotrop, precum şi pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză.

 

A fost folosită aparatura radar din dotare. Au fost constatate 3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.  

Poliţiştii au aplicat în cele 3 zile de acţiune 455 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 205.895 lei, dintre care 247 pentru viteză, 6 pentru depăşiri neregulementare, iar restul pentru alte abateri.

 

 Au fost reţinute 53 de permise de conducere, dintre care 40 pentru viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare, 1 pentru alcool, iar restul pentru alte abateri.

 

De asemenea, au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare. Spre exemplu, la data de 21 ianuarie a.c., un bărbat, de 24 de ani, din com. Ion Neculce a condus un autoturism pe DE 583, între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, pe un tronson de drum limitat la 100 km/h, cu viteza de 174 km/h control radar. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în cuantum de 1.305 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...