Acasă » CULTURAL » Educatie » FOTO | Cupa Primăverii la tenis de masă. Competiție pentru SPECIALII pășcăneni

FOTO | Cupa Primăverii la tenis de masă. Competiție pentru SPECIALII pășcăneni

Elevii de la Școala Specială din Pașcani în parteneriat cu alte instituții școlare au organizat cea de a XIII-a ediție a competiției „Cupa Primăverii la tenis de masă”. Activitatea s-a desfășurat în cadrul programului național „Școala Altfel”. Participanții au primit diplome iar cei care s-au dovedit a fi competitivi și au avut performanțe au fost premiați cu cupe.
„Astăzi, , în cadrul programului național „Școala Altfel” am avut plăcerea să organizăm împreună cu partenerii noștri, ̗ ̗, ̗, ̗ ̗ ̗ 2017 ̗, cea de-a XIII-a ediție a competiției „Cupa Primăverii la tenis de masă”, care a reunit elevi din unități de învățământ de masă și elevi din școlile speciale din județ. ̗ ̆ este înscris în ̗̆ ̗ 2023, aprobat de ̗ ̗ ̗.
Au fost prezenți elevi, părinți și cadre didactice, care au făcut posibilă desfășurarea competiției în cele mai bune condiții. Competiția a fost organizată pe următoarele secțiuni: Special Olympics, primar, gimnazial și liceal. Elevii care au fost îndrumați de profesori și susținuți de părinți, au pășit cu încredere într-un spațiu nou pentru ei și au descoperit bucuria jocului.
Doamna Director Gabriela Nedelcu a înmânat premii, diplome și medalii participanților la competiție. Elevii au jucat ̆, au socializat, s-au împrietenit, iar la final au fost toți câștigători prin însăși prezența lor la această competiție care are drept scop bucuria de a juca alături de ceilalți, fairplayul și îmbunătățirea stimei de sine a copiilor.
Clubul Copiilor Paşcani”, au transmis cei de la Școala Gimnazială Specială Pașcani.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO | Sfințire Casă Socială la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Mircești. Slujba va fi oficiată de Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din comuna Mircești invită credincioșii la Sfânta Liturghie Arhierească și la ...