Acasă » CULTURAL » Educatie » FOTO | Cupa Primăverii la tenis de masă. Competiție pentru SPECIALII pășcăneni
pmp

FOTO | Cupa Primăverii la tenis de masă. Competiție pentru SPECIALII pășcăneni

Elevii de la Școala Specială din Pașcani în parteneriat cu alte instituții școlare au organizat cea de a XIII-a ediție a competiției „Cupa Primăverii la tenis de masă”. Activitatea s-a desfășurat în cadrul programului național „Școala Altfel”. Participanții au primit diplome iar cei care s-au dovedit a fi competitivi și au avut performanțe au fost premiați cu cupe.
„Astăzi, , în cadrul programului național „Școala Altfel” am avut plăcerea să organizăm împreună cu partenerii noștri, ̗ ̗, ̗, ̗ ̗ ̗ 2017 ̗, cea de-a XIII-a ediție a competiției „Cupa Primăverii la tenis de masă”, care a reunit elevi din unități de învățământ de masă și elevi din școlile speciale din județ. ̗ ̆ este înscris în ̗̆ ̗ 2023, aprobat de ̗ ̗ ̗.
Au fost prezenți elevi, părinți și cadre didactice, care au făcut posibilă desfășurarea competiției în cele mai bune condiții. Competiția a fost organizată pe următoarele secțiuni: Special Olympics, primar, gimnazial și liceal. Elevii care au fost îndrumați de profesori și susținuți de părinți, au pășit cu încredere într-un spațiu nou pentru ei și au descoperit bucuria jocului.
Doamna Director Gabriela Nedelcu a înmânat premii, diplome și medalii participanților la competiție. Elevii au jucat ̆, au socializat, s-au împrietenit, iar la final au fost toți câștigători prin însăși prezența lor la această competiție care are drept scop bucuria de a juca alături de ceilalți, fairplayul și îmbunătățirea stimei de sine a copiilor.
Clubul Copiilor Paşcani”, au transmis cei de la Școala Gimnazială Specială Pașcani.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...