Acasă » Principal » FOTO | Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, prezent la un eveniment în Pașcani
thomplast

FOTO | Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, prezent la un eveniment în Pașcani

Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a fost prezent preț de câteva ore în municipiul Pașcani pentru a lua parte la evenimentul „Tânărul pășcănean, ediția a IV-a”. La activitatea culturală a luat parte un număr de peste 400 de tineri. Scopul activităților sunt acelea de promovare a voluntariatului, socializarea tinerilor și scoaterea din izolare a celor care provin din familii cu părinți plecați în străinătate, îmbunătățirea relațiilor de comunicare și cooperare între tineri, crearea cadrului în care tinerii să poată găsi modele și să poată trăi experiențe formatoare, dezvoltarea ablităților de autocunoaștere și al spiritului de echipă.

„Felicitări organizatorilor pentru frumosul eveniment ce s-a desfășurat astăzi – Tânărul pășcănean, ediția a IV a și la sediul Primăriei Municipiului, administrația locală fiind unul dintre parteneri. În mijlocul celor peste 400 de tineri a fost Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Scopul activităților sunt acelea de promovare a voluntariatului, socializarea tinerilor și scoaterea din izolare a celor care provin din familii cu părinți plecați în străinătate, îmbunătățirea relațiilor de comunicare și cooperare între tineri, crearea cadrului în care tinerii să poată găsi modele și să poată trăi experiențe formatoare, dezvoltarea ablităților de autocunoaștere și al spiritului de echipă. Programul manifestarii va fi incheiat pe Stadionul Municipal, in aer liber, cu un foc de tabara, jocuri si momente artistice cu invitati-surpriza” precizează Biroul de presă din cadrul Primăriei Pașcani.

About Irina GHERASIM

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Micuţii fără soartă! Locul din Moldova cu cea mai sfâşietoare şi mai multă durere

Secţia de Paliaţie de la Spitalul de Copii, locul în care „se moare altfel“. Sau ...