Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | INCENDIU la o vilă din Pașcani. Pompierii pășcăneni au reușit să salveze mare parte din bunuri

FOTO | INCENDIU la o vilă din Pașcani. Pompierii pășcăneni au reușit să salveze mare parte din bunuri

Cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, o familie din Pașcani a fost la un pas de a rămâne fără agoniseala vieții. Potrivit celor de la ISU Iași, în jurul orei 11.30, forțe și mijloace de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din municipiul Pcani, str. Avram Iancu.

„În urma incendiului au ars șarpanta acoperișului pe o suprafață de aproximativ 50 de mp si aproximativ 15 mp din planșeul din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.
La locul solicitării au acționat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, iar pentru gestionarea unei eventuale situații de urgență medicală la locul solicitării a acționat un echipaj medical de la SAJ Iași”, au transmis aceștia. de precizat că nu au fost înregistrate victime.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...