Acasă » Administratie » HAOS în traficul rutier pășcănean, odată cu amenajarea a unui sens giratoriu. Asfalt turnat, după câteva zile spart | VIDEO | FOTO

HAOS în traficul rutier pășcănean, odată cu amenajarea a unui sens giratoriu. Asfalt turnat, după câteva zile spart | VIDEO | FOTO

Așa, NU! După aproximativ trei ani de zile de tergiversări cu privire la implementarea unui sistem de fluidizare a traficului rutier din municipiul Pașcani, s-a reușit performanța de a se realiza a doua lucrare din sensurile giratorii propuse. Este vorba despre sensul din intersecția străzilor Moldovei cu Dragoș Vodă. Sens care se ridică la circa 100.000 EURO.

După lucrări de amenajare a intersecției, în sensul că au fost reduse din suprafețe trotuarele și au fost lărgite porțiunile de străzi unde urmează a fi amenajat sensul giratoriu definitiv, după care s-a pus asfalt, astăzi în zonă se fac săpături. Probabil din partea celor de la Apa Vital pentru a traversa cu conducta de aducțiune de apă.

Nu știm exact deoarece primarul Marius Pintilie sau administratorul public Claudiu Bodoașcă cât și viceprimarul Cristian Rățoi nu au răspuns la apelurile telefonice. Cum este liber de la stat pentru angajații publici sau cei contractuali, cei trei beneficiari de salarii din bugetul pășcănenilor nu au putut fi deranjați din minivacanță.

Revenind la subiectul principal, încă de la primele ore ale dimineții s-au creat blocaje pe întreg traficul din centrul municipiului. Spre după amiază, într-o zi normală, s-a ajuns ca mașinile să fi bară la bară de la Catedrală, pe sensul de mers până spre fosta societate Constructorul. Înjurăturile șoferilor nu pot fi publicate, însă aceștia au postat fotografii pe rețelele de socializare și ne-au trimis video cu HAOSUL creat.

FOTO:

VIDEO:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. Pașcani angajează auditor intern cu program part-time

S.C. CLP ECOSERV S.R.L., anunță public dorința de extindere a echipei prin angajarea unui Auditor ...