STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Masina de pompieri de 12 miliarde de lei vechi pentru comuna Ciohorani. Doar doua masini asemanatoare mai exista in judet
pmp

FOTO | Masina de pompieri de 12 miliarde de lei vechi pentru comuna Ciohorani. Doar doua masini asemanatoare mai exista in judet

 

Achizitie fabuloasa pentru Primaria comunei Ciohorani. Recent, in parcul auto a ajuns o autospeciala de pompieri in valoare de 12 miliarde de lei vechi. Pe intreg judetul Iasi mai exista doua masini asemanatoare aflate in dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (Iasu Iasi). Primarul comunei, Ticu Simion a declarat reporterilor de la Jurnalul Regional ca autospeciala este ultramoderna, dotata cu absolut tot ce este necesar pentru interventii in caz de incendiu, descarcerare, etc.

 

 

„Exista doar 3 masini de acest gen in judetul Iasi, din care una se afla in parcul auto al administratiei locale din Ciohorani. Am reusit sa facem aceasta achizitie prin accesarea unor fonduri guvernamentale, Masura 3.2.2., iar valoare este de 1 200 000 lei noi. Urmeaza sa realizam la nivel local un serviciu numit <Grup de Interventie Locala> unde vor fi angajati pentru interventii sase persoane din localitate. Acest serviciu va deservi si comunele din apropierea Raului Moldova. Momentan, lucram la garajul unde se va afla masina si echipamentul pompierilor”, a declarat edilul sef Ticu Simion.

De mentionat faptul ca autospeciala este marca Renalut, este o masina de interventii de stins incendii cu apa si spuma. Aceasta are o capacitate de 5.000 litri pe autosasiu K480 P6x6 MEDIUM E6.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...