Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Organizaţia  Municipală a Femeilor Liberale din Paşcani a finalizat  campania de suflet „Dăruieşte o carte copiilor din mediul rural!”
thomplast

FOTO | Organizaţia  Municipală a Femeilor Liberale din Paşcani a finalizat  campania de suflet „Dăruieşte o carte copiilor din mediul rural!”

Comunicat

Astăzi, Organizaţia  Municipală a Femeilor Liberale din Paşcani a finalizat  campania de suflet „Dăruieşte o carte copiilor din mediul rural!”, donând cărțile strânse cu bunăvoința pășcănenilor, în cadrul unui eveniment specific.

Precizăm că pe parcursul a două luni de zile au fost adunate la sediul Organizației PNL Pașcani peste 300 de cărți pentru proiectul nostru.

Mulțumim pe această cale cetățenilor deschiși care ne-au ajutat prin donațiile făcute să aducem împreună o bucurie copiilor ce iubesc lectura, dar poate nu au posibilitatea să îşi achiziționeze cărți.

Exemplarele pentru donație au ajuns astăzi la Centrul Cultural Ruginoasa, instituție care are propria bibliotecă în formare și unde copiii interesați vor putea veni să le citească sau să le ia spre împrumut.

Precizăm că astfel de campanii similare s-au derulat la inițiativa Organizaţiei Judeţene de Femei şi în alte localităţi cum ar fi Hârlău, Podu Iloaiei, Iaşi sau Târgu Frumos.

 

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

3.000 de tigarete ridicate de politisti, in vederea confiscarii

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 3.000 de ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. La ...