STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO PLANSE | Propuneri pentru semaforizarea unor intersectii din Pascani sau crearea unor sensuri giratorii
pmp

FOTO PLANSE | Propuneri pentru semaforizarea unor intersectii din Pascani sau crearea unor sensuri giratorii

In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 10.00, a avut loc sedinta Comisiei Tehnice de organizare a circulatiei. Pe ordinea de zi au existat doua puncte. Este vorba de „Avizarea solutiilor tehnice propuse in cadrul proiectului Semaforizare intersectii in municipiul Pascani” si alte probleme organizatorice.
Potrivit viceprimarului Gabriela Nedelcu, se doreste sa se semaforizeze intersectia strazii Ceferistilor cu strada Garii, intersectia de la strada Stadion cu DN 28 A – str. Moldovei cu strada Gradinitei (intersectia care duce spre suburbia Gastesti) si intersectia strazii Stefan cel Mare cu strada Gradinitei (intersectia de la Spitalul Municipal de Urgenta).
Membrii Comisiei au venit cu propuneri pentru crearea unor sensuri giratorii in intersectii in loc de semafoare. Acestia sunt de parerea ca acele sensuri ar fi mai utile in fluidizarea traficului rutier. Propunerile au ramas in analiza, urmand cel mai probabil sa se ia o decizie ferma intr-o intalnire viitoare.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...