Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Solutii pentru deblocarea trecerii de la nivel de cale ferata spre Lunca. Bani de la bugetul local si CFR pentru modernizarea ei
pmp

FOTO | Solutii pentru deblocarea trecerii de la nivel de cale ferata spre Lunca. Bani de la bugetul local si CFR pentru modernizarea ei

Conducerea Primariei Pascani cauta solutii pentru deblocarea accesului cetatenilor pe pasarela de pe strada Garii spre suburbia Lunca Pascani. In cursul zilei de astazi, primarul Dumitru Pantazi a avut o intalnire cu reprezentantii constructorului ce modernizeaza strada Garii dar si cu cei de la CFR. In urma unei analize efectuate s-a decis ca, concomitent cu lucrarile ce se desfasoara in zona se se inceapa lucrari si la pasarela. Banii necesari vor fi alocati o parte de la bugetul local iar alta parte din bugetul celor de la CFR.

„Pentru ca trecerea la nivel cu calea ferata inspre cartierul Lunca este degradata, am avut astazi o intalnire cu reprezentanti ai constructorului ce modernizeaza Strada Garii si reprezentanti ai CFR pentru a gasi o solutie. Astfel vom reabilita aceasta trecere o parte contributia Primariei Pascani iar de cealalta parte CFR-ul. Tot astazi m-am deplasat si in piata Garii unde lucrarile se desfasoara in grafic, s-a turnat deja asflat in parcarea din apropierea sediului Politiei TF si urmeaza sa turnam asfalt si in fata Garii. Tot aici, vor fi amplasate doua locomotive de epoca la finalul proiectului”, a precizat primarul Dumitru Pantazi.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

  1. Frumoasă ideea cu amplasarea locomotivelor de epocă în fața gării, dar să dispară de acolo chioșcurile West Moldavia și Lorimer v-ați gândit? Strică toată estetica zonei si acoperă fațada gării, care altfel s-ar fi putut vedea chiar de la biserica Sf. Vineri, așa cum a fost gândită si trasată strada Ceferiștilor.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...