Acasă » Administratie » FOTO | Sala de sport din comuna Moțca prinde contur

FOTO | Sala de sport din comuna Moțca prinde contur

Comuna Moțca beneficia de o sală de sport cu tribună de 180 locuri iar lucrările se află în toi. Obiectivul se desfășoară prin fonduri de la Compania Națională de Investiții (CNI) și în zonă se construiește una din cele mai mari săli sportive din variantele propuse la vreme respectivă.

La ora actuală constructorul avansează cu lucrările iar primarul Constantin Serioja Hobincă spune că proiectul care are o valoare de peste 12.800.000 lei se aproprie cu pași repezi spre final.

„Nu vreau sa o considerați laudă, ci unul din motivele reale de mândrie a activității mele de primar … în care am certitudinea că m-am zbătut și adeseori am reușit mai mult decât am sperat, pentru comuna mea natală. În această zi sfântă se cade a ne manifesta bucuria Înălțării Domnului Nostru IISUS HRISTOS … Sala de sport cu 180 de locuri la tribună, din Comuna Moțca a Județului Iași se apropie cât mai repede de final”, a transmis primarul comunei Moțca, Constiantin Serioja Hobincă.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO | Sfințire Casă Socială la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Mircești. Slujba va fi oficiată de Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din comuna Mircești invită credincioșii la Sfânta Liturghie Arhierească și la ...