Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Scoli modernizate si proiecte importante pentru o comuna din apropierea municipiului Pascani
Lespezi

FOTO | Scoli modernizate si proiecte importante pentru o comuna din apropierea municipiului Pascani

Proiecte importante pentru o comunitate din apropierea municipiului Pascani. Este vorba despre comuna Lespezi, localitate in care s-a reusit modernizarea mai multor unitati de invatamant. Potrivit primarului Ioan Lazar, proiectele administratiei locale s-au axat in principiu pe modernizarea scolilor din comuna dar nu au fost uitate nici alte obiective necesare cetatenilor.

„Am reusit sa obtinem finantare pentru reabilitarea si sa modernizarea scoalii din satul Dumbrava. Proiectul are o valoare de 2,6 miliarde de lei vechi si este inclus aici modernizarea grupului sanitar, fosa septica plus aductiune de apa. Banii sunt alocati prin fonduri guvernamentale, PNDL – Ordonanta 28. Totodata, au fost finalizate lucrarile de reabilitare si modernizare la Scoala Generala din satul Buda. Aici, a fost construita o scoala noua, moderna cu tot ceea ce inseamna instalatii termice, electrice, canalizare etc. In vacanta de vara dorim sa trecem la amenajarea zonelor din imprejurimea cladirilor de invatamant din toate satele. Am vrea ca elevii sa aibe parte de spatiu verde, spatiu de joaca-recreere, etc.”, a declarat primarul comunei Lespezi, Ioan Lazar.

Citeste si: Au inceput lucrarile de modernizare la drumul din satul Dumbrava, comuna Lespezi. 1,8 km de drum va fi modernizat

Edilul sef a mai declarat pentru Jurnalul Regional faptul ca are in derulare un proiect in valoare de 1000 000 de EURO. „Este vorba despre un drum de exploatare agricola in satul Heci si Bursuc. A fost realizata partea de documentatii, a fost depus si asteptam sa vedem ce firma va castiga licitatia”, a mai precizat primarul Lazar.

Catalin MIHAILA

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Șofer băut surprins pe străzile din comuna Mogoșești Siret

Un bărbat de 60 ani a fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce conducea ...