Acasă » REGIONAL » Pascani » Trupa MAXIM nu mai concerteaza la Pascani. Deepcentral ii inlocuieste de zilele municipiului

Trupa MAXIM nu mai concerteaza la Pascani. Deepcentral ii inlocuieste de zilele municipiului

O alta modificare in programul prilejuit editiei “Zilele Municipiului Pascani 2017”. Comisia de organizare a evenimentului a luat decizia astazi ca trupa Maxim ce urma sa concerteze sambata, 01 iulie, sa fie inlocuita cu cei de la Deepcentral. Acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca cei de la Maxim nu mai sunt disponibili. Cei de la Primaria Pascani spun ca restul evenimentului nu va mai suferi modificari, cel putin la partea de artistii care vor urca pe scena ce va fi amplasata in incinta CSM Pascani.

Citeste si: Smiley NU va mai concerta la Pascani de Zilele Municipiului Pascani. Acesta a fost inlocuit cu alta trupa

Citeste si: FOTO TAXE | Peste 20 de comercianti si-au manifestat interesul de a participa la „Zilele municipiului Pascani – 2017”

Singurele modificari ce vor urma sunt legate de o serie de rectificari bugetare. Mai precis, se va suplimenta fonduri pentru activitatile sportive. De mentionat faptul ca firma International Artist Management SRL din Bucuresti, care se ocupa de partea tehnica in acest an, a semnat contractul deja cu Primaria Pascani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Șofer băut surprins pe străzile din comuna Mogoșești Siret

Un bărbat de 60 ani a fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce conducea ...