Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | VIDEO | Norica Nicolai și Varujan Vosganian în vizită electorală la Pașcani
nomad
www.jurnalulregional.ro

FOTO | VIDEO | Norica Nicolai și Varujan Vosganian în vizită electorală la Pașcani

Municipiul Pașcani a fost gazda unui eveniment politic important. În cursul zilei de astăzi, la sediul ALDE Pașcani, a ajuns deputatul Varujan Vosganin, fost ministru al economiei, și candidatul la alegerile europarlamentare Norica Nicolai. Cei doi lideri politici au fost așteptați de zeci de membri politici locali în frunte cu președintele Neculai Enea, cel care a condus lucrările de ședință.

În mare, s-a discutat despre importanța alegerilor europarlamentare și importanța trimiterii unor reprezentanți ai României competenți în Parlamentul European. Norica Nicolai a vorbit despre mărirea subvențiilor în agricultură și fondurile europene dedicate țării noastre. S-au mai purtat discuții și despre reglementările în comerț prin dublul standard al alimentelor dar și despre valorile pe care România trebuie să le fructifice în relațiile cu statele membre.

De asemenea, reprezentanții ALDE au criticat atitudinea ostentativă pe care celelalte partide le au în campania electorală și mai ales despre modul în care zilele trecute bătrânii au fost jigniți de unii indivizi la mitingul PSD de la Iași.

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rețea uriașă de trafic de migranți descoperită în România prin operațiunea Great Expectations. Sumele plătite pentru un drum în Europa

Poliţiştii de frontieră și DIICOT au identificat un grup organizat specializat în trafic de migranţi, grupa ...