Acasă » REGIONAL » Harlau » Prinși cu lemne furate în Hârlău. Polițiștii au confiscat materialele lemnoase și au făcut dosar penal
nomad

Prinși cu lemne furate în Hârlău. Polițiștii au confiscat materialele lemnoase și au făcut dosar penal

Problemele la regimul silvic continuă în orașul Hârlău. Deși sezonul rece a trecut, încă mai sunt depistați indivizi care scot ilegal materiale lemnoase din pădurile din zonă pentru comerț. Ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârlău au depistat pe raza orașului, un tânăr, de 24 de ani, care transporta material lemnos, cu un atelaj hipo, fără a deține documente legale de proveniență.

Cei 0,591 metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiști, fiind predați reprezentanților Ocolului Silvic Hârlău. Căruțașul a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârlău au depistat pe raza localității, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Deleni, județul Iași, care transporta material lemnos, cu un atelaj hipo, fără a deține documente legale de proveniență.

Cei 1,132 metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiști, fiind predați reprezentanților Ocolului Silvic Podu Hârlău. Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

G&B beton

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rețea uriașă de trafic de migranți descoperită în România prin operațiunea Great Expectations. Sumele plătite pentru un drum în Europa

Poliţiştii de frontieră și DIICOT au identificat un grup organizat specializat în trafic de migranţi, grupa ...