Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | VIDEO Ziua educatiei sarbatorita cu fast la Scoala Gimnaziala din Harmanesti. Invitati de seama la spectacolul oferit de copii
pmp
SONY DSC

FOTO | VIDEO Ziua educatiei sarbatorita cu fast la Scoala Gimnaziala din Harmanesti. Invitati de seama la spectacolul oferit de copii

Astazi, 5 octombrie, se sarbatoreste Ziua Educatiei. Evenimentul aminteste faptul ca o educatie de calitate reprezinta cheia unei reusite profesionale. Ca urmare, conducerea Scolii Gimnaziale din Harmanestii Noi a sarbatorit aceasta zi prin activitati scolare, concursuri educative si mici spectacole. La eveniment au luat parte parintii, preoti din comuna, primarul Ioan Secrieru si alti oameni importanti din localitate.

Inca de la primele ore ale diminetii, elevii au participat la un atelier de lucru cu dovlecei sub forma de concurs. Lucrarile au fost expuse mai apoi pe holul unitatii de invatamant si sali. A urmat un alt concurs de desen, intitulat „Dovlecelul animat”, concurs de retete „Conserve de toamna”, piese vestimentare accesorizate cu obiecte din natura, etc. Incepand cu ora 14.00, prescolarii si elevii din clasele I – VIII au oferit un spectacol celor prezenti.

„De Ziua Educatiei, impreuna cu elevii nostri, am sarbatorit prin concursuri scolare, dansuri populare si cantece. Inca de la primele ore ale diminetii s-au desfasurat activitati specifce iar la ora 14.00 elevii nostri sub indrumarea cadrelor didactice din scoala au oferit celor prezenti un mic spectacol. Este vorba despre dansuri populare, cantece cu cei mici cat si elevii mai mari, Sezatoarea, etc.”, ne-a declarat consilierul educativ Ionela Niculita.

De precizat faptul ca la eveniment a luat parte si Ion Crasmareanu, un colectionar de obiecte vechi. Acesta si-a expus o parte din colectia sa in scoala si a oferit explicatii curiosilor.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...