Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Ziua Educației sărbătorită la Colegiul “Unirea”
Colegiul unirea

FOTO | Ziua Educației sărbătorită la Colegiul “Unirea”

C.P. Pe 5 octombrie, în întreaga lume, se sărbătorește Ziua Educației. Evenimentul ține să ne reamintească faptul că o educație de calitate reprezintă cheia unei reușite profesionale. Astfel, astăzi la Colegiul Tehnic C.F. „Unirea”, Pașcani educația va fi sărbătorită prin activități cât mai diverse care să aducă bucurie atât în rândul dascălilor cât și a „dăscăliților” școlii. Pe parcursul întregii zile vor avea loc dezbateri, seminarii, ateliere de lucru, vizite de studiu, discuții, concursuri sau vizionări de film.

Dintre acestea menționam activitățile din cadrul proiectului educațional Eco Școala, care vor avea loc atât la în incinta colegiului cât și în parteneriat cu alte unități de învățământ din oraș, dezbaterea demonstrativă Narnia Logic Debate Club și seminarul “Școala Antreprenorială”, evenimente găzduite de Clubul Copiilor din Pașcani, “Cupa Educației”- întreceri sportive, vizionare de film motivațional – Gifted Hands (2009), activități de igienizare și ecologizare – Let’s do it, Unirea!, numeroase dezbateri pe tema legăturii primordiale dintre familie și școală cu implicarea profesorilor, părinților, consilierului educațional și al psihologului școlii, activități desprinse din Campania “O alimentație sănătoasă” cu tema “Vegetarianismul – pareri pro și contra”, atelier cu tema autocunoașterii și introspecției – “Să ne cunoaștem colegii de liceu”, dezbatere cu titlul “Despre marile personalități istorice”, numeroase discuții pe marginea orientării în viitoarea carieră a elevilor, viitori absolvenți ai liceului, “Mulțumesc, Unirea!” – cuvinte de mulțumire pe care uniriștii le-au dedicat dascălilor dragi, dar și școlii în general, vizite de studiu – Biblioteca Municipală, ProInvest Group, etc.

Și cum Balul Bobocilor Uniriști se apropie, toți elevii din clasele a IX-a și a XI-a implicați în această frumoasă activitate, vor profita de această zi pentru repetiții. Profesor Iuliana Gordin – purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...