Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Zeci de mii de tigarete de contrabanda au fost confiscate de politisti in comun MOTCA. Dosar penal pentru o femeie de 46 ani din Suceava
poză ilustrativă

FOTO | Zeci de mii de tigarete de contrabanda au fost confiscate de politisti in comun MOTCA. Dosar penal pentru o femeie de 46 ani din Suceava

 

A crezut ca va trece neobservata in trafic si a pornit la drum cu masina bucsita de tigarete.  Politistii Biroului Rutier Pascani au depistat, in flagrant o femeie care transporta cu un auto 150.000 de tigarete, susceptibile a proveni din contrabanda.

Ţigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii.

 

Ieri, 07 noiembrie a.c., in jurul orei 10.30, politistii au depistat intr-un autoturism condus, pe DN 2, in localitatea Motca, de o femeie, de 46 ani, din judetul Suceava 150.000 de tigarete fara timbru de accizare, susceptibile a proveni din contrabanda.

Tigaretele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. De asemenea, autoturismul cu care acestea au fost transportate a fost indisponibilizat.

 

 

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006, modificata prin O.U.G. nr. 54 din 23 iunie 2010 privind Codul vamal, cercetarile fiind preluate de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Iasi, pentru stabilirea intregii situatii de fapt.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ANM anunţă o schimbare radicală în vreme în România. Temperaturi neobişnuite începând de miercuri

Meteorologii avertizează asupra unei schimbări semnificative ale vremii în România, cu temperaturi care vor depăși ...