Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, sarbatorita de liberali la Pascani

FOTO | Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, sarbatorita de liberali la Pascani

C.P. Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani a organizat duminică un eveniment festiv, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.
Astfel, pe data de 1 octombrie, începând cu orele 13.00, s-a desfășurat o acțiune cu tradiție a Organizației Persoanelor Vârstnice din Pașcani (OPV3), structură din cadrul organizației liberale municipale.

Activitatea a avut scopul de a oferi recunoaștere și recunoștință celor care au ajuns la vârsta pensionării și au contribuit prin efortul lor la dezvoltarea societății.
Evenimentul la care au participat aproximativ 100 de persoane a fost marcat de o masă festivă ce s-a desfășurat la Restaurantul UNO din Pașcani. La deschiderea activității au luat cuvântul Vasile Niță, președintele OPV3, Sorin Năcuță și Mihaela Spiridon, vicepreședinți PNL Pașcani. Ei au vorbit despre însemnătatea acestei zile la nivel național și internațional, dar și despre importanța legăturii reale și constante între generații, ca element de bază în dezvoltarea armonioasă a societății.
La activitate au fost invitați și au participat membri OPV3 din Pașcani, simpatizanți PNL și consilierii locali PNL. Reamintim că ziua de 1 octombrie a devenit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice din anul 1991, fiind dedicată promovării drepturilor persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea de a participa activ la viața economică, politică, socială și culturală, dar și pentru formarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...