Acasă » REGIONAL » Pascani » Funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani a fost scoasă la concurs. Iată condițiile de participare
thomplast
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani a fost scoasă la concurs. Iată condițiile de participare

Astăzi a fost publicat anunțul de concurs pentru ocuparea funcției de manager în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

 

Consiliul de administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager – persoana fizică.

 

Acesta este programat în perioada 15 noiembrie- 3 decembrie, desfășurându-se în două etape, repectiv etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care va avea loc în data de 15 noiembrie.

 

Cea de-a doua, etapa de susținere publică și evaluare a proiectului de management, se va desfășura la sediul spitalului pe baza temelor cadru, la data de 27 noiembrie, ora 09:30.

 

 

În urma verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, candidații sunt declarați admiși sau respinși, putând participa la etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management doar candidații declarați admiși.

 

Iată condițiile de participare la concurs:

 

a) Cunosc limba română, scris și vorbit;

b) Sunt absolvenți ai unei instutiții de învățământ superior medical, economico- financiar sau juridic;

c) Sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului sănătății, ori sunt absolvenți ai unui masterat ori doctorat în management sanitar, economic, ori administrativ organizat într-o instutuție de învățământ superior, acreditată, potrivit legii;

d) Au cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii;

e) Nu au fost condamnate pentru săvârșirea unei infracțiuni comise cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea;

f) Sunt apte din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic);

g) Nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

 

Candidații pot depune dosarele la sediul spitalului până la data de 14 noiembrie, ora 15:00. De asemenea, ei pot efectua o vizită în cadrul Spitalului Municipal, pe data de 25 octombrie, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului.

 

Informații legate de documentele necesare la dosar de înscriere, bibliografie, regulament și teme cadru găsiți pe site-ul spitalului spitalulmunicipal.pascani.ro

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean depistat băut la volanul unei mașini

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au depistat, pe raza municipiului Iași, ...