Acasă » REGIONAL » Harlau » Vrei sa lucrezi în Spania? Angajatorii caută 150 de muncitori în agricultură
thomplast

Vrei sa lucrezi în Spania? Angajatorii caută 150 de muncitori în agricultură

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Iaşi, promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă vacante pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpşunilor, campania 2019  (nu se solicită experiență).

 

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

 

Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, contribuţiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% şi asigurare socială = 113 euro/lună.

 

Cazarea este gratuită, iar lucrătorul va plăti 1 euro/zi reprezentând plata utilităților.

 

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

 

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Iaşi din Iaşi, strada Cucu, nr. 1, tel. 0232254578. Selecţia va fi organizată în Moldova.

 

Termen limită pentru aplicare: 20.11.2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pact pentru muncă la Iași. Doina Cepalis: Ca sa intri într-o piață globală, trebuie sa inovezi, sa susții

Un sistem educaţional bazat de cererea reală de forţă de muncă corelata cu nevoile pieţei. ...