Acasă » REGIONAL » Moldova » Gelu Nedelcu a demisionat din funcție. RAGCL continuă să dea bătăi de cap administrației locale

Gelu Nedelcu a demisionat din funcție. RAGCL continuă să dea bătăi de cap administrației locale

RAGCL Pașcani, cândva furnizor de agent termic pentru municipiul Pașcani, rămâne fără conducere în plin proces de insolvență. Directorul general al regiei, Gelu Nedelcu, desemnat administrator special în proceduri, și-a înaintat demisia pe motiv că urmează să ocupe o altă funcție. Este vorba despre postul de inspector ISCTR (n.r. – Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier).

„Mi-am depus demisia în cursul zilei de ieri din funcția de administrator special la RAGCL. Am făcut și niște recomandări către Primărie și Consiliu Local ca postul să fie ocupat de către șefa Serviciului de contabilitate. După părerea mea, având în vedere faptul că nu mai există domeniu de activitate pentru regie, nu are rost să fie angajați zeci de ingineri și alte persoane pe funcții de conducere. Este nevoie de un contabil, un jurist și un paznic. Atât!”, a precizat Gelu Nedelcu.

O decizie cu privire la o nouă numire va fi luată cel mai probabil în următoarea ședință ordinară de Consiliu Local Municipal.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria vrea înființarea unui serviciu pentru administrarea parcărilor din Pașcani. Dar nu știu deocamdată cum va fi implementat proiectul

Primarul Marius Pintilie a precizat în cadrul unei conferințe de presă, susținută astăzi la sediul ...