Acasă » REGIONAL » Moldova » Gelu Nedelcu a demisionat din funcție. RAGCL continuă să dea bătăi de cap administrației locale
thomplast

Gelu Nedelcu a demisionat din funcție. RAGCL continuă să dea bătăi de cap administrației locale

RAGCL Pașcani, cândva furnizor de agent termic pentru municipiul Pașcani, rămâne fără conducere în plin proces de insolvență. Directorul general al regiei, Gelu Nedelcu, desemnat administrator special în proceduri, și-a înaintat demisia pe motiv că urmează să ocupe o altă funcție. Este vorba despre postul de inspector ISCTR (n.r. – Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier).

„Mi-am depus demisia în cursul zilei de ieri din funcția de administrator special la RAGCL. Am făcut și niște recomandări către Primărie și Consiliu Local ca postul să fie ocupat de către șefa Serviciului de contabilitate. După părerea mea, având în vedere faptul că nu mai există domeniu de activitate pentru regie, nu are rost să fie angajați zeci de ingineri și alte persoane pe funcții de conducere. Este nevoie de un contabil, un jurist și un paznic. Atât!”, a precizat Gelu Nedelcu.

O decizie cu privire la o nouă numire va fi luată cel mai probabil în următoarea ședință ordinară de Consiliu Local Municipal.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cererea consilierului Sorin Olariu privind amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la Kaufland, ignorată de autorități

Problema intersecției din apropierea magazinului Kaufland unde au loc cele mai multe evenimente rutiere nu ...