Acasă » REGIONAL » Moldova » Cine aspiră la conducerea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, după demisia lui Pânzaru
SMU Pascani

Cine aspiră la conducerea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, după demisia lui Pânzaru

Dr. Costică Pânzaru, cel care a ocupat până în prezent funcția de manager al unității medicale municipale, a demisionat din funcție. Astfel că postul de conducere urmează a fi scos din nou la concurs. Din informațiile deținute de către reporterii Jurnalul Regional, pentru funcția de manager, Dr. chirurg Daniel Bechir  este unul din favoriți. O altă funcție importantă în sistemul medical municipal, cea de director medical, ar putea fi ocupată de către Dr. Padurariu Aurelia Iuliana – medic primar, gastroenterologie.

Data la care urmează a fi organizat concursul va fi stabilită ulterior, conform Legii. Amintim faptul că în luna septembrie 2017, Costică Pânzaru a câştigat cel de-al treilea mandat de manager general. Acesta se află în conducerea unității medicale încă din anul 2003. În toată această perioadă spitalul a fost transformat aproape în totalitate beneficiind de investiții substanțiale. Au fost modernizate multe secții și au fost deschise noi linii medicale pentru pacienți. Tot sub conducerea Dr. Costică Pânzaru spitalul a primit gradul de Spital Municipal de Urgență.

Citește și: Pe surse. Se caută o nouă conducere pentru Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Polițiștii ieșeni au reținut 5.918 permise de conducere în anul 2020. Bilanț pe anul 2020

Comunicat. În urma analizei situaţiei operative pe raza judeţului Iaşi, din anul 2020, cu privire ...