Acasă » REGIONAL » Moldova » GRUP PUBLIC pentru sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. SOLIDARI CU CEI SOLITARI!
nomad

GRUP PUBLIC pentru sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. SOLIDARI CU CEI SOLITARI!

În această perioadă critică, pe rețeaua de socializare FACEBOOK a fost recent înființat un grup public care vine în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. Intitulat „SOLIDARI CU CEI SOLITARI!” Voluntari pentru pașcanenii care au nevoie de ajutor – consilierul local Sorin Olariu încearcă prin acest mod, cu sprijinul fiecăruia dintre noi, să facă deplasări la domiciliul persoanelor singure oferindu-le minimul necesar de cumpărături. Cei interesați să participe la activități se pot alătura grupului Aici veți putea obține mai multe informații. Mai mult, puteți distribui postarea pentru ca, cei mai mulți dintre noi să afle de această activitate, să se alăture acțiunii caritabile sau să ofere informații despre pășcăneni care au nevoie de sprijin.

„Stăm acasă pentru a evita răspândirea noului coronavirus, pentru sănătatea noastră şi a celor dragi! Unii dintre noi sunt singuri sau nu se pot deplasa şi nu îşi pot cumpăra, chiar dacă au bani, alimentele şi medicamentele necesare pentru a supravieţui. Dacă sunteţi într-o astfel de situaţie şi nu aveţi pe nimeni alături sau dacă cunoaşteţi cazuri de cetăţeni care au nevoie de ajutor, puteți să ne sesizați. Dacă vreţi să fiţi voluntar pentru a face cumpărăturile necesare şi a le duce acasă la cei care au nevoie de ele sau doriţi să donaţi alimente de bază și produse de igienă personală, pentru persoanele nevoiaşe,vă rugam să ne contactați telefonic sau pe acest grup. Dacă doriți să donați și nu puteți să vă deplasați,venim noi la dumneavoastră. Sunaţi, imediat, la numărul de telefon 0728 232 342 ÎMPREUNĂ, SUNTEM MAI PUTERNICI! Sorin Olariu”, se precizează în deschiderea grupului.

Potrivit lui Olariu, mai mulți agenți economici din municipiul Pașcani și-au anunțat disponibilitatea pentru a fi de ajutor in acest proiect. Aceștia vor amplasa la ieșirea din magazine coșuri in care se pot face donații. Bunurile constau în alimente de bază, dezinfectanți și produse pentru igiena personală. Așteptăm cu mare bucurie orice donație.

G&B beton

About Redactia

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcăneancă găsită decedată la domiciliu de pompierii pășcăneni

O femeie din Pașcani a fost găsită decedată la propriul domiciliu. Vecinii au sesizat autoritățile ...