Acasă » REGIONAL » Moldova » Două firme din Pașcani s-au alăturat Grupului „Solidari pentru cei solitari”
nomad

Două firme din Pașcani s-au alăturat Grupului „Solidari pentru cei solitari”

Două firme din Pașcani s-au alăturat Grupului „Solidari pentru cei solitari” menit să-i sprijine în această perioadă pe bătrânii/persoanele care nu se pot deplasa în scopul procurării de hrană. Este vorba despre societatea Viosand și AS.Seb.

Citește și:

GRUP PUBLIC pentru sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. SOLIDARI CU CEI SOLITARI!

„Societatea comercială Viosand, a fost prima care a răspuns apelului nostru și de astăzi veți găsi la ieșire clienților din magazin un container unde puteți dona alimente și produse de igienă personală pentru persoane aflate în dificultate. Mulțumim domnului Apavaloaei Eduard pentru ajutorul acordat în confecționarea celor patru containere pe care le vom folosi in proiectul SOLIDARI CU CEI SOLITARI”, precizează Sorin Olariu, consilier local PMP, promotorul acțiunii caritabile.

„Stați în casă! Persoanele peste 65 de ani trebuie să stea la domiciliu si să-și restricționeze complet deplasările deoarece acestea sunt cele mai vulnerabile! Pentru a ne ușura si nouă munca cât și dumneavoastră situația, dacă aveți cunoștință de persoane peste 65 de ani care sunt singure si nu au pe nimeni aproape pentru a le sprijini în vederea deplasării pentru procurarea de alimente/medicamente necesare, să ne comunicați acest lucru! Mulțumim! Sunați la nr. de tel.0728232342”, mai precizează Sorin Olariu.

AS.SEB Pașcani

AS.SEB Pașcani

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Malul lacului Peștișorul, în consolidare. Începe reabilitarea bazinului

Lacul Peștișorul intră în consolidare. Conducerea Primăriei a anunțat faptul că prin Serviciul de Gospodărie ...