STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Hot cautat de politisti, prins la Harlau in urma unui control al celor de la STFC
pmp

Hot cautat de politisti, prins la Harlau in urma unui control al celor de la STFC

 În perioada 26 – 27 iulie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au acţionat pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea faptelor licite pe magistralele de cale ferată 500, 600 şi secţiile adiacente. La acţiune au participat 76 de poliţişti de la Transporturi care au beneficiat de sprijinul jandarmilor şi inspectorilor S.T.F.C.

 Au fost patrulate 72 de trenuri care tranzitează zona Moldovei şi 45 de staţii de cale ferată. Poliţiştii au legitimat 177 de persoane şi au depistat 55 de călători frauduloşi. Au fost depistaţi 2 minori lipsiţi de supraveghere.

 Poliţiştii de la Transporturi au aplicat  57 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8460lei, dintre care 26 conform Legii nr. 61/1991, 17 conform HG nr. 203/1994, 5 conform O.U.G. nr. 195/2002, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, dintre care 2 de natură judiciară, iar 1 pe linie economică.

 Spre exemplu, pe data de 21 iulie a.c., la Postul de Poliție Transporturi Feroviare  Hârlău a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Astfel, în noaptea de 20/21 iulie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-un bar situat pe peronul stației C.F. Belcești un laptop și 120 de lei creând un prejudiciu total de 2.000 de lei.  În urma investigațiilor efectuate de poliţişti  a fost identificat bănuitul comiteriifaptei, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...