STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » EVENIMENT » IAȘI | Două acțiuni făcute de polițiști au adus la buget peste 50.000 lei, bani din amenzi

IAȘI | Două acțiuni făcute de polițiști au adus la buget peste 50.000 lei, bani din amenzi

Pe lângă amenzi date, un număr de 20 de șoferi din Iași au rămas fără permis din cauza nerespectării legislației rutiere. Astfel că la data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 160 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate au fost sesizate peste 10 infracţiuni.

„Ieri, poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 2 acţiuni şi s-a intervenit la 86 de evenimente, dintre care 80 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor au fost sesizate 14 infracţiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 169 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 52.170 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 20 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, precizează reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

O româncă a fost condamnată la închisoare după ce a furat 116.000 de euro dintr-un bar, în Spania / Cum a reușit să sustragă banii

O româncă, chelneriță în Spania, riscă o pedeapsă de patru de închisoare, după ce a ...