Acasă » Administratie » În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”
pmp

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o conferință de presă că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului „Peștișorul”. Primarul Marius Pintilie pare să fi fost nevoit să abordeze acest subiect din două motive principale.

Primul motiv decurge din faptul că a criticat anterior administrația pentru gestionarea proaste a acestei situații și promisese că va realiza investiția dacă va fi ales – lucru care nu s-a întâmplat. Al doilea motiv este legat de ultima conferința de presă susținută de social-democratul Dumitru Pantazi, contracandidatul lui Pintilie, care a subliniat faptul că pășcănenii au fost mințiți și că actuala administrație nu și-a îndeplinit niciuna dintre promisiunile electorale.

„Am depus documentația pentru prima finanțare. Proiectul este pe lista de investiţii, se lucrează la proiectul tehnic și-l vom primi într-o lună sau două”, declară Primarul Marius Pintilie. El mai adaugă că deși costurile sunt ridicate și bugetele limitate, există posibilitatea accesări fondurilor europene: „Este datoria noastră să facem acest demers.”.

Dumitru Pantazi acuză însă că primarul nu face altceva decât să continue cu aceleași minciuni privind investițiile și criticata stagnare  din ultimii ani: „Sunt programe de finanţare unde primarul Pintilie nu a reuşit sa atragă nici măcar un leu”, afirmând totodată că ceilalţi primari au ştiut cum să procedeze pentru obţinerea fondurilor necesare dezvoltări.

Edilul social democrat crede că din cauza celor trei ani și jumătate de stagnare, municipalitatea va avea foarte mult de suferit în viitor la capitolul investiții. Mai ales, spune acesta, dacă se continuă pe viitor în aceeași perspectivă politică la conducerea municipalității.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...